Специализирани курсове

– Динамично интервю /120 ч./
– Кризисна интервенция /40 ч./
– Дебрифинг /40 ч./

8 коментара по Специализирани курсове

 1. Катерина Михайлова каза:

  Здравейте,
  интересува ме каква е цената на специализираните курсове и кога се провеждат?

  Благодаря предварително.

 2. Здравейте, интересувам се от възможности, които предлага вашият институт с обучения и специализирани курсове, свързани с психотерапията. Накратко за мен – завършила съм СУ – магистър по право. В нашата специалност и с динамиката на навлизане на медиацията като нов способ за извънсъдебно разрешаване на правни спорове, познанията по психология и психотерапия дават добра основа за работата на един медиатор, поради тази причина ме интересува в какви обучения мога да се включа, времетраене, такси и друга информация по Ваша преценка.
  Предварително благодаря, с пожелание за успехи!

 3. Радостина Стойкова каза:

  Здравейте,
  интересувам се от възможностите, които предлага вашият институт за обучениe и специализирани курсове, свързани с психотерапията.

  Завършила съм право, но по ред причини установих за себе си, че адвокатската професия, както и другите, типични за един юрист, професионални реализации не прилягат особено на личността ми. От друга страна имам силно развито чувство за справедливост, склонност да анализирам в дълбочина човешките взаимоотношения, усет правилно да се ориентирам в тях и желание да помагам на хората. Всичко това ме кара напоследък все повече да се замислям за развитието си в дейност като семеен терапевт, в която юридическата ми подготовка би била само един бонус.

  Моля да ми дадете информация за курсовете, които предлагате, има ли възможност за дистанционно обучение, както и цените на тези курсове!

  Благодаря!

  • admin каза:

   Здравейте. Обучителните модули са посочени на страницата на сайта. Няма дистанционно обучение. Изберете си курс и се свържете с нас на посочение имейл за подрабности.
   Админ

 4. Здравейте,

  Интересувам се какви са цените за реклама в сайта Ви. Не можах да намеря такава информация, докато го разглеждах.

  Благодаря предварително!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *